Aan de slag! Nieuwe coalitie van VVD, FvD, CDA en Lokaal Brabant is rond

De coalitie van VVD, Forum voor Democratie, CDA en Lokaal Brabant is rond! Op 7 mei gaan de partijen hun nieuwe coalitieakkoord voor de provincie Noord-Brabant presenteren: “Samen, Slagvaardig en Slim: Ons Brabant”. 

Vervolgens zouden we graag op 15 mei het akkoord in Provinciale Staten willen bespreken. Op dat moment zullen de gedeputeerden worden benoemd. Christophe van der Maat is tevreden met het resultaat: "Begin januari gaven alle partijen aan dat er een meerderheidscoalitie moest komen. 7 mei presenteren we het nieuwe akkoord dat politieke en bestuurlijke rust gaat brengen. Hierdoor kunnen we op volle kracht door met de corona aanpak en de realisatie van veel mooie projecten voor een duurzaam, veilig en economisch sterk Brabant." 

Door de maatregelen rondom de coronacrisis krijgt de presentatie wat anders vorm dan gebruikelijk. Omdat maar een beperkt aantal mensen aanwezig kan zijn, wordt de presentatie live uitgezonden via een webcast op YouTube. Verdere details hierover worden komende week bekend gemaakt via de website van de provincie: www.brabant.nl.

Het is belangrijk dat alle mensen die dat willen de gelegenheid krijgen de presentatie van het akkoord mee te maken en vragen te stellen over dit akkoord. Mochten er vragen zijn na de presentatie van het akkoord, stel deze dan ook gerust via vvd@psbrabant.nl.